Werk / re-integratie Afdrukken E-mail

Ben jij niet gelukkig met je huidige werksituatie en zou je daar iets aan willen veranderen ? Laten we dan samen kijken naar wat de dingen precies zijn die jou ongelukkig maken en hoe je daar (in een nieuwe baan) beter mee om kunt gaan.

Het mooiste is natuurlijk als je werk je passie is en ze je er 's nachts voor wakker mogen maken. Wellicht weet je wel wat dit is maar zijn er bepaalde redenen waarom je de stap niet durft te zetten. En misschien kun je je helemaal niet voorstellen dat je zo gelukkig zou zijn of gun je het jezelf niet ?

Daarnaast is het erg nuttig om (eerst) goed naar je huidige situatie te kijken; immers 'waar je struikelt ligt je schat'. Daarmee bedoel ik dat als je het ergens moeilijk mee hebt, je hoogstwaarschijnlijk tegen een blokkade of angstgedachte in jezelf bent aangelopen. Als je hier niets aan doet loop je daar gegarandeerd in een nieuwe baan weer tegen aan. Maar door deze te onderzoeken en vervolgens uit de weg te ruimen, win je enorm aan kracht en zelfvertrouwen en zul je vrijer en gelukkiger in het leven komen te staan..

Wil je hier mee aan de slag ? Bel of mail mij dan voor een afspraak.

Image

 

Stuur dit artikel door...